Hitta din kyrka

Skapade för community

Att vara del av en kyrka är något som Gud har skapat oss för. Att få dela livet, träffa människor och ge av sig själv till något som är större än oss själva.

TY SÅ ÄLSKADE GUD VÄRLDEN ATT HAN UTGAV SIN ENFÖDDE SON.

JOHANNESEVANGELIET 3:16

Romarbrevet kapitel 10 och vers 9 säger:

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst.” 

 

Frälsning är en fri gåva från Gud till alla människor. Det är att ta emot Guds kärlek och få rätten att kallas Guds barn, och det är ett bemyndigande att leva livet full ut med syftet att reflektera Gud till sin omgivning.

Om du är osäker på din relation med Gud eller om du vet att du behöver ta emot Jesus och hans kärlek i ditt liv så kan du välja att ta emot Honom och följa Honom just nu genom att be denna bön om överlåtelse till Gud:

Käre Jesus, Jag ber denna bön därför att jag vet att jag har gjort fel i att leva mitt liv utan dig. Förlåt mig. Jag accepterar din kärlek och nåd för mig och jag ber att du Jesus ska vara Herre i mitt liv. Hjälp mig att tro på dig och älska dig varje dag, och hjälp mig att visa världen hur god du är och hur stor din nåd och kärlek är.
I Jesu Namn. Amen.

Om du bad denna bön nu så skulle vi väldigt gärna vilja få kontakt med dig. Det här är ditt livs viktigaste beslut! Vi skulle vilja hjälpa dig med att bland annat hitta en kyrka där du kan få växa i din tro. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Jag bad denna bön

Tack! Vi tog emot ditt meddelande.