JESUS ÄLSKAR DIG!

Gud är kärlek

Att bli frälst är att få bli hel på insidan och säga ja till Gud och hans planer och syften med ditt liv.

Det är att vända sig från dina gamla vägar till ett liv med Jesus, att be Honom om förlåtelse från synd och att få nytt liv på insidan.

Många gånger så diskvalificerar vi oss själva från Guds kärlek på grund av vår historia, våra misstag och alla tillkortakommanden. Men faktum är att frälsningen är en gåva som vi får ta emot och inget vi kan förtjäna. Bibeln säger att ingenting kan skilja oss från Guds kärlek i Jesus Kristus. Att ta emot Guds kärlek är att lita på hans tålmodiga, nådefulla och förlåtande ställning till oss.

Jesus har kraften att befria oss från skuld, skam och fördömelse och Han kan göra oss hel på insidan, allt vi behöver göra är att vända oss till Honom.

TY SÅ ÄLSKADE GUD VÄRLDEN ATT HAN UTGAV SIN ENFÖDDE SON.

JOHANNESEVANGELIET 3:16

Romarbrevet kapitel 10 och vers 9 säger:

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst.” 

 

Frälsning är en fri gåva från Gud till alla människor. Det är att ta emot Guds kärlek och få rätten att kallas Guds barn, och det är ett bemyndigande att leva livet full ut med syftet att reflektera Gud till sin omgivning.

Om du är osäker på din relation med Gud eller om du vet att du behöver ta emot Jesus och hans kärlek i ditt liv så kan du välja att ta emot Honom och följa Honom just nu genom att be denna bön om överlåtelse till Gud:

Käre Jesus, Jag ber denna bön därför att jag vet att jag har gjort fel i att leva mitt liv utan dig. Förlåt mig. Jag accepterar din kärlek och nåd för mig och jag ber att du Jesus ska vara Herre i mitt liv. Hjälp mig att tro på dig och älska dig varje dag, och hjälp mig att visa världen hur god du är och hur stor din nåd och kärlek är.
I Jesu Namn. Amen.

Om du bad denna bön nu så skulle vi väldigt gärna vilja få kontakt med dig. Det här är ditt livs viktigaste beslut! Vi skulle vilja hjälpa dig med att bland annat hitta en kyrka där du kan få växa i din tro. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Jag bad denna bön

Tack! Vi tog emot ditt meddelande.